ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ

Gr8Deals.gr

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μάθημα Μακιγιάζ και Χρωματική Ανάλυση



  • Μάθετε τα μυστικά του άψογου μακιγιάζ από τους επαγγελματίες του χώρου
  • Ανακαλύψτε ποιά χρώματα και ποιές τεχνικές αναδεικνύουν το πρόσωπό σας
  • Αλλάξτε για πάντα τον τρόπο που μακιγιάρεστε και ανανεώστε το look σας
Τιμή: 65€
Διάρκεια: 1-1μισή ώρα
Τοποθεσία: Μετρό Ν. Κόσμος

Αυτή η Εμπειρία είναι το ιδανικό δώρο για όλες τις γυναίκες! Οι επαγγελματίες του χώρου θα σας αποκαλύψουν τα μυστικά τους και θα σας μάθουν πώς να έχετε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Η Εμπειρία:
Το one-to-one μάθημα μακιγιάζ περιλαμβάνει χρωματική ανάλυση του προσώπου σας και ανάλυση των βασικών του χαρακτηριστικών (γωνίες, σχήμα κλπ). Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και έτσι απαιτεί μία τελείως ξεχωριστή προσέγγιση. Η ειδικός θα σας εξηγήσει με λεπτομέρεια ποιά χρώματα πρέπει να χρησιμοποιείτε εσείς για να αναδείξετε το πρόσωπό σας, ποιές τεχνικές θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τυχόν ατέλειες και πώς μπορείτε να δώσετε έμφαση στα «δυνατά» σας σημεία.

Μπορείτε επίσης να φέρετε μαζί το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας, έτσι ώστε η αισθητικός να δει τι χρησιμοποιείτε και να σας δώσει μερικές πολύ πρακτικές συμβουλές για το πώς να τα χρησιμοποιείτε σωστά. Αν σας αρέσει πολύ ένα συγκεκριμένο look τότε μην διστάσετε να φέρετε μαζί σας μία φωτογραφία με το look αυτό και η ειδικός θα σας δείξει τις τεχνικές για να το επιτύχετε. Τέλος, μπορείτε να κάνετε όσες ερωτήσεις θέλετε για τις τεχνικές και τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν και φυσικά να αγοράσετε από εκεί τα προϊόντα εκείνα που σας άρεσαν.

Ο χώρος:
Η Εμπειρία αυτή πραγματοποιείται σε έναν από τους ομορφότερους χώρους Spa της Αθήνας. Το πρωτοποριακό αυτό κέντρο Spa είναι κυριολεκτικά μία όαση μέσα στην πόλη και αποτελείται από 3 ολόκληρους ορόφους στους οποίους οι επαγγελματίες θεραπευτές περιμένουν να σας περιποιηθούν. Ο χώρος είναι σχεδιασμένος με άψογη minimal αισθητική και διαθέτει καμπίνες μασάζ, σταθμούς μανικιούρ/πεντικιούρ, κομμωτήριο, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, χαμάμ, χώρο υποδοχής και έναν ολόκληρο όροφο με ιδιωτικό Spa 2 ατόμων για μία πραγματικά VIP Εμπειρία.

Αλλάξτε για πάντα τον τρόπο που μακιγιάρεστε, μάθετε τι κάνετε λάθος και πώς να το διορθώσετε και αναδείξτε το πρόσωπό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μία μοναδική Εμπειρία, ιδανικό δώρο για γυναίκες, φίλες, συζύγους και φυσικά μητέρες!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου