ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ

Gr8Deals.gr

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Συνοδήγηση Ferrari 360 Modena & DVD - 15 λεπτά


  • Ζήστε μια Εμπειρία που πάντα ονειρευόσασταν!
  • Γίνετε συνοδηγός σε μία Ferrari 360 Modena
  • Νιώστε την ένταση & απολαύστε το μοναδικό ήχο από το κάθισμα του συνοδηγού

Τιμή: 60€
Διάρκεια: 15 λεπτά
Τοποθεσία: Παλλήνη


Η Εμπειρία:
Το Days4u σας δίνει τη δυνατότητα να καθίσετε στη θέση του συνοδηγού και να απολαύσετε την πιο γρήγορη και ενθουσιώδη βόλτα της ζωής σας! Βόλτα με την κόκκινη βασίλισσα της αυτοκίνησης, μια εμπειρία συνοδήγησηςFerrari 360 Modena για 15 λεπτά! Μετά την 5λεπτη ενημέρωση που θα δεχτείτε σχετικά με τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, θα απολαύσετε μία 15λεπτη διαδρομή με το απόλυτο αυτοκίνητο που ξεχωρίζει για την ιταλική φινέτσα και τις επιδόσεις του! Πάρτε μία γεύση από την εμπειρία! 

Το αυτοκίνητο:
Ferrari 360 Modena: Ένα μοναδικό όχημα με εκπληκτικές επιδόσεις, ασύλληπτη επιτάχυνση και ξεχωριστή ιστορία!
Με 3.586 κυβικά και 400 ίππους στους πίσω τροχούς, θα σας «απογειώσει» από στάση σε 100 χλμ. / ώρα μέσα σε 4’’. Τις προδιαγραφές αυτού του «υπεραυτοκινήτου» συμπληρώνουν τα εμπρός διπλά ψαλίδια με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, η αντιστρεπτική ράβδος, οι εμπρός αεριζόμενοι δίσκοι 330χιλ. και πολλά άλλα!

Η διαδρομή:
Η διαδρομή που θα ακολουθήσετε έχει αφετηρία την Παλλήνη και το μεγαλύτερο μέρος της πραγματοποιείται εντός της Αττικής Οδού, όπου θα μπορέσετε πιο εύκολα να απολαύσετε τις επιδόσεις του αυτοκινήτου με τη μέγιστη όμως δυνατή ασφάλεια.

Ο οδηγός:
Ο οδηγός της Εμπειρίας ασχολείται επαγγελματικά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό πάνω από 10 χρόνια. Η εταιρεία του διαθέτει σήμερα ένα στόλο αυτοκινήτων Ferrari και στόχο έχει να προσφέρει σε όλους τη μοναδική εμπειρία οδήγησης ενός τέτοιου αυτοκινήτου με ασφάλεια και υπευθυνότητα, κάνοντας παράλληλα το όνειρο πολλών οδηγών πραγματικότητα!

Ασφάλεια:
Το αυτοκίνητο και ο οδηγός είναι ασφαλισμένοι με μικτή ασφάλιση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου