ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ

Gr8Deals.gr

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Οδήγηση Ferrari 360 Modena & DVD - 15 λεπτά


  • Ζήστε μια Εμπειρία που πάντα ονειρευόσασταν, οδηγήστε μια Ferrari!
  • Ακούστε τη «μελωδία της ευτυχίας», τον ήχο ενός Ferrari V8
  • Αποκτήστε DVD με πλάνα από την βόλτα σας για δείξετε σε όλους την Εμπειρία που ζήσατε
  • Το αυτοκίνητο καλύπτεται με μικτή ασφάλεια

Τιμή: 108€
Διάρκεια: 15 λεπτά
Τοποθεσία: Παλλήνη


Η Εμπειρία:
Το Days4u σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα... Καθίστε στη θέση του οδηγού μιας Ferrari 360 Modena και νιώστε το συναίσθημα που μόνο ένα τέτοιο αυτοκίνητο μπορεί να προσφέρει! Οδηγήστε ένα υπεραυτοκίνητο εκπληκτικών επιδόσεων, αισθανθείτε την επιτάχυνση 0-100 σε 4’’ και τραβήξτε πάνω σας όλα τα βλέμματα. Αφού παρακολουθήσετε ένα 15λεπτο briefing για το αυτοκίνητο και τη συμπεριφορά του, θα πάρετε στα χέρια σας το τιμόνι της Ferrari για 15 λεπτά, με συνοδηγό τον υπεύθυνο της Εμπειρίας. Τέλος θα παραλάβετεDVD με πλάνα από την Εμπειρία αλλά και αναμνηστικό συμμετοχής! Πάρτε μία γεύση από την εμπειρία! 

Το αυτοκίνητο:
Ferrari Modena 360: Ένα μοναδικό όχημα με εκπληκτικές επιδόσεις, ασύλληπτη επιτάχυνση και ξεχωριστή ιστορία!
Με 3.586 κυβικά και 400 ίππους στους πίσω τροχούς, θα σας «απογειώσει» από στάση σε 100 χλμ. / ώρα μέσα σε 4’’. Τις προδιαγραφές αυτού του «υπεραυτοκινήτου» συμπληρώνουν τα εμπρός διπλά ψαλίδια με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, η αντιστρεπτική ράβδος, οι εμπρός αεριζόμενοι δίσκοι 330χιλ. και πολλά άλλα!

Η διαδρομή:
Η διαδρομή που θα ακολουθήσετε έχει αφετηρία την Παλλήνη και το μεγαλύτερο μέρος της πραγματοποιείται εντός της Αττικής Οδού, όπου θα μπορέσετε πιο εύκολα να απολαύσετε τις επιδόσεις του αυτοκινήτου με τη μέγιστη όμως δυνατή ασφάλεια.

Ο οδηγός:
Ο οδηγός της Εμπειρίας ασχολείται επαγγελματικά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό πάνω από 10 χρόνια. Η εταιρεία του διαθέτει σήμερα ένα στόλο αυτοκινήτων Ferrari και στόχο έχει να προσφέρει σε όλους τη μοναδική εμπειρία οδήγησης ενός τέτοιου αυτοκινήτου με ασφάλεια και υπευθυνότητα, κάνοντας παράλληλα το όνειρο πολλών οδηγών πραγματικότητα!

Ασφάλεια:
Το αυτοκίνητο και ο οδηγός είναι ασφαλισμένοι με μικτή ασφάλιση.





1 σχόλιο: